Onze diensten

Omdat wij als ICT-partij van mening zijn dat je niet alles goed kunt doen zijn wij de laatste jaren gaan versmallen qua dienstverlening zodat we daar nog meer kennis van op kunnen doen.
Daarnaast hebben wij een groot partner netwerk om ons gebouwd zodoende dat wij jullie toch optimaal in de volle breedte kunnen helpen.

Hieronder een overzicht van onze core dienstverlening

My365 AVD

Al bekend met Terminal server, RDS server of Citrix Desktop? Windows Virtual Desktop is het nieuwste op dat gebied. Een uitgebreide cloudservice voor het virtualiseren van bureaubladen en apps. Het is de enige virtuele bureaublad-VDI (virtual desktop infrastructure) die vereenvoudigd beheer, multisessie-Windows 10, optimalisaties voor Office 365 ProPlus en ondersteuning voor RDS-omgevingen (Extern bureaublad-services) biedt.

Office in a Box biedt met haar My365 vaste pakketten met daarbij vaste prijzen. Je weet dus altijd waar je als organisatie aan toe bent en geen Microsoft Azure kosten achteraf.

My365 Teams bellen

Wie kent Microsoft Teams tegenwoordig niet? Vooral de laatste jaren is Teams enorm gegroeid in verband met onder andere de Corona Pandemie.
Teams wordt natuurlijk al gebruikt voor document deling, intern bellen, samenwerken en voornamelijk voor Video bellen. Wat veel mensen echter niet weten is dat Teams ook ingezet kan worden als telefooncentrale.

Hoe mooi is het. Eén platform waarmee zoveel kan.

My365 Security

Binnen Office in a Box is Security één van de speerpunten. Wij merken dat security bij veel bedrijven onderbelicht is. Maar wat als bijvoorbeeld een ex-werknemer ineens allerlei data naar privé kopieert? Een kwaadwillig persoon vanuit een ander land in probeert te loggen, een laptop van klant die op bedrijfs WIFI-netwerk inlogt is besmet is met Spyware en het hele netwerk infecteert of je een datalek hebt en moet aantonen welke data er is gelekt? Dit zijn maar een aantal voorbeelden waar een organisatie mee te maken kan krijgen.

Naast de standaardoplossingen als firewalls en antivirus oplossingen bieden wij twee uitgebreide securitydiensten.

 Microsoft Azure

Op dit moment zijn er drie zeer grote spelers in de IaaS (infrastructure as a Service) markt, namelijk Google Cloud, Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Elk met haar eigen plus en minpunten.

Azure heeft momenteel meer dan 160 datacenters wereldwijd en biedt meer dan 200 verschillende dienten. Wat dacht je van Artificial Intelligence (AI), Machine learning, Virtual Desktop of aparte servers voor grafisch (3D) gebruik? Vanzelfsprekend is de security goed geregeld en voldoet het aan vele ISO en NEM certificeringen.

 Onze XaaS (Anything as a Service) oplossingen

In de software branche is SaaS (Software as a Service) eerder de standaard als een uitzondering. Je betaald een vast bedrag per maand of jaar waarbij de volledige dienstverlening inbegrepen is. Geen eigen server hardware meer benodigd en geen zorgen meer om de updates. 

De vraag naar XaaS (Anything as a Service) groeit snel. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen?

  • Geen hoge initiële investering
  • Voorspelbare en transparante kosten
  • Flexibel op- en afschalen
  • Weten waar je aan toe bent als organisatie
  • Altijd up-to-date

Microsoft Sharepoint & Docubird

Docubird is dé Microsoft 365 add-in voor slim document management in Sharepoint.

M-Files

M-Files is een krachtige maar eenvoudig te gebruiken content en document management software toepassing die documenten en informatie in bedrijven en organisaties van elke omvang beheert, vindt en bijhoudt.
Met M-Files kan elk document of elke informatie worden georganiseerd, beheerd en bijgehouden.

M-Files is ondergebracht bij de Benelux Group, een joint venture van 4 specialistische bedrijven.

Beheer & back-up

Als partner van Acronis, Solarwinds, AvePoint en Microsoft bieden wij diverse mogelijkheden voor beheer en back-up. Beide van zeer groot belang. Want wist je bijvoorbeeld dat Microsoft geen echte back-up maakt van jouw Microsoft 365 omgeving?
En wat als een medewerker een telefoon of laptop verliest met daarop bedrijfsdata? Dit is slechts een enkel voorbeeld waarvoor beheer zo belangrijk is.

E-mail handtekening

Beheer E-mailhandtekeningen centraal in Microsoft 365 met Exclaimer Cloud

Ontwerp professionele e-mailhandtekeningen die automatisch worden toegevoegd aan alle e-mails uit Microsoft 365 (voorheen Office 365), allemaal geregeld in de cloud. Altijd dezelfde handtekening voor iedereen / elke afdeling. Of je nu vanaf je mobiel mailt of vanaf de PC. Overal hetzelfde.

En dat voor een maximum bedrag van  1,36 per gebruiker, per mand (minimaal 10 gebruikers)

Sophos

Sophos is een grote speler in de IT security markt. Naast dat hun producten erg gebruiksvriendelijk zijn zijn ze kwalitatief zeer sterk. Noem hierbij bijvoorbeeld hun unieke Intercept X oplossing welke van originele door een Nederlander bedacht is. Wat Sophos uniek maakt is dat ze een zeer breed scale aan producten hebben. Onderstaand filmpje zeg meer dan woorden.

Ydentic

Ydentic is een slimme all-in-one oplossing voor het beheren van (complexe) Microsoft IT-omgevingen. Vanuit één centraal platform heb je toegang tot de lokale, hybride én Azure tenants. Zonder in- en uit te loggen, voer je alle dagelijkse beheertaken op één uniforme manier uit.

Workflows, templates en koppelingen zorgen er zelfs voor dat jij de meest voorkomende problemen voortaan zelf op kunnen lossen. Met meer dan 30 toonaangevende partners én een lange eigen historie als MSP weet Ydentic precies waar toegevoegde waarde voor de klant gecreëerd wordt. En daar pluk jij de vruchten van.

Wij hebben partnerships met onder andere onderstaande bedrijven.