My365 Security

My365 Local Security

De My365 Local Security dienst is een zeer betaalbare en actuele securitydienst van Office in a Box, waarmee het beveiligingsniveau van de lokale omgeving naar een hoger plan gebracht wordt en conform de privacywetgeving ook incidenten (logs) vastlegt.

Wat als iemand met device van een onbekende fabrikant inlogt? Er veel dataverkeer is naar buiten? Een laptop van klant die op bedrijfs WIFI-netwerk inlogt is besmet is met Spyware en het hele netwerk infecteert, er een verdachte website bekeken wordt, een systeem een verouderde JAVA-versie heeft of er bijvoorbeeld verdachte DNS verzoeken zijn.

Als organisatie wil je hier toch van op de hoogte zijn? En wil je toch dat dit allemaal wordt bijgehouden? Sterker nog, bepaalde zaken zijn gewoon verplicht vanuit de overheid.

Office in a Box biedt hiervoor de My365 Local Security dienst. Wij plaatsen een kleine server in het lokale netwerk en houden alle gebeurtenissen bij. De logbestanden die bij ons binnenkomen analyseren wij en daar maken wij bruikbare data van. Met Low risk meldingen doen wij niks maar wij houden deze wel bij. Bij medium risk meldingen gaan wij binnen 16 kantooruren op onderzoek uit en grijpen wij waar nodig in. High risk meldingen pakken wij binnen 2 kantooruren op

Wat levert my365 local Security de organisatie eigenlijk op?

  • Wij bieden continue toezicht op het netwerkverkeer
  • Toezicht op bewust dan wel onbewust ongeoorloofd gebruik van het netwerk
  • Compliant aan AVG (GDPR) wetgeving omdat monitoring één van de technische maatregelen is die elke organisatie dien te nemen in dat kader.

My365 Cloud Security

De My365 Cloud Security dienst van Office in a Box is gebaseerd op Cloud App Security van Microsoft. Microsoft Cloud App Security is een uitgebreide securityoplossing die het beheer van alle cloudapps onder controle kan nemen. Maar ook kan CASB: schadow-IT zichtbaar en inzichtelijke maken en je gegevens beschermen.

Door overstappen op de Cloud is de flexibiliteit voor werknemers en IT-teams verbeterd. Er worden echter ook nieuwe uitdagingen en ingewikkelde zaken geïntroduceerd. Om het volledige voordeel van Cloud-apps en services te krijgen, moet de juiste balans tussen beveiliging en user flexibiliteit gevonden worden.
CASBs doet dit door inzicht te krijgen in schaduw IT en app gebruik, het bewaken van gebruikers activiteiten voor afwijkend gedrag, het beheren van de toegang tot de resources, het classificeren en voorkomen van gevoelige data verlies, de bescherming tegen kwaadaardige factoren en het beoordelen van de naleving van Cloud Services.

Cloud App Security doet het volgende:

  • Zichtbaarheid: het detecteert alle gebruikte Cloud Services, het wijst elke risico een classificatie toe en het identificeert alle gebruikers apps van derden die kunnen worden aangemeld
  • Gegevens beveiliging: identificeren en beheren van gevoelige informatie (DLP), reageren op classificatie labels en inhoud
  • Bedreigings beveiliging: het bieden van adaptief toegangs beheer (AAC); UEBA (het analyseren van gebruikers-en entiteit) opgeven en schadelijke software beperken
  • Naleving: levert rapporten en dashboards om Cloud governance te demonstreren, helpt aan het naleven van de regelgevingen zoals waar de data zich bevindt

Met de My365 cloud securitydienst nemen wij alles uit handen. De logbestanden die bij ons binnenkomen analyseren wij en daar maken wij bruikbare data van. Met Low risk meldingen doen wij niks maar wij houden deze wel bij. Bij medium risk meldingen gaan wij binnen 16 kantooruren op onderzoek uit en grijpen wij waar nodig in. High risk meldingen pakken wij binnen 2 kantooruren op.