Wat doen we

Na een indrukwekkende inhaalrace is Microsoft – met tal van eigen datacenters verdeeld over de gehele wereld – inmiddels de grootste aanbieder van cloudoplossingen. Reden voor ons om bewust te kiezen voor Microsoft 365, Office 365 en andere cloudproducten zoals Microsoft Azure. De afgelopen jaren hebben wij ons geheel gespecialiseerd in Microsoft-oplossingen met als resultaat een groei in ontwikkeling en expertise.

Cases

Met een breed klantenportfolio beheren wij IT-omgevingen voor mkb-bedrijven tot zo’n 250 werkplekken. Bedrijven die klaar zijn voor de toekomst en ervan overtuigd zijn dat werken in de cloud veilig en kosteneffici├źnt is.

Onze klanten

Onze klanten zijn onze partners. Wij adviseren hen op het gebied van security, back-ups en licentiebeheer. Bij calamiteiten bieden wij jou een professionele helpdesk die 24/7 klaar staat om direct en persoonlijk in te grijpen als dat nodig is.

My365

Naast onze uitgebreide dienstverlening kun je gebruik maken van ons eigen product My365 (een combinatie van Microsoft Office producten en onze ondersteunende diensten) en document management oplossingen in de vorm van SharePoint in combinatie met Docubird  en M-Files. M-Files is ondergebracht in de Benelux Group wat een joint venture is tussen 4 document management specialisten waaronder wij. M-Files integreren met Microsoft 365 kan nu volledig worden verzorgd door de Benelux Group.

Wij hebben partnerships met onder andere onderstaande bedrijven.