My365 AVD

My365 Azure Virtual DesktopĀ 

Al bekend met Terminal server. RDS server of Citrix Desktop? Azure Virtual Desktop is het nieuwste op dat gebied.

Een uitgebreide cloudservice voor het virtualiseren van bureaubladen en apps. Het is de enige virtuele bureaublad-VDI (virtual desktop infrastructure) die vereenvoudigd beheer, multisessie-Windows 10, optimalisaties voor Office 365 ProPlus en ondersteuning voor RDS-omgevingen (Extern bureaublad-services) biedt.

Overal en op elk apparaat toegang tot het bureaublad en de toepassingen van Windows 10.

Onafhankelijk van het type apparaat (Windows, Mac, iOS, Android of een ander apparaat met een HTML5-webclient) kunt u met uw eigen apparaat (BYOD) een externe verbinding met uw Enterprise-ervaring instellen met Windows Virtual Desktop. IT-personeel kan kiezen welke Azure VM aan de behoeften van hun team voldoet en kan gebruikmaken van het voordeel van Windows 10-multisessie dat alleen Azure biedt. Met Windows 10-multisessie kunt u eenvoudig interactieve sessies met meerdere gelijktijdige gebruikers uitvoeren met dezelfde implementatie, wat een kostenbesparing oplevert

Maak gebruik van de naadloze Microsoft Teams- en Microsoft Office-ervaring

Bied werknemers dezelfde ervaring als een lokaal bureaublad of laptop, of u nu uw Postvak IN beheert met Outlook, bestanden deelt in OneDrive of samenwerkt met collega’s via Microsoft Teams-vergaderingen.

Verlaag de kosten

Geen extra licentiekosten: Windows Virtual Desktop is een gratis service en kan worden gebruikt met uw bestaande Microsoft 365-licentie of een Windows-licentie per gebruiker.

Altijd beschikking tot de laatste versies.

Binnen onderstaande My365 pakketten zit zelfs het Microsoft Azure gebruik inbegrepen. Geen variabele kosten meer dus.

My365 is een concept van Office in a Box. Omdat de combinatie van Microsoft 365 en Virtual Desktop zorgt voor onduidelijkheid en verschil in de Azure kosten hebben wij gemeend het makkelijk te maken. Wij hebben vaste tarieven gemaakt zodat onze klanten elke maand weten waar ze aan toe zijn. Geen verassende kosten achteraf dus.

Of je nu 3 werkplekken hebt of 250. wij hebben altijd een passende oplossing waarbij de Azure consumptie volledig inbegrepen is.