Over Ons

Identiteit

Office in a Box is een nuchtere organisatie uit Deventer met uitsluitend gespecialiseerde medewerkers. We zijn vernieuwend, laagdrempelig en flexibel. Het resultaat is direct contact met medewerkers die jouw IT-landschap kennen. Geen nummer, geen tickets maar snelle support van een kundige helpdesk om problemen on demand op te lossen. Inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers is bij ons geen theorie maar de dagelijkse praktijk

Visie

Klanten zien wij als onze partners. Als jouw IT-partner geloven wij dat kennis hebben macht is, maar kennis delen nog machtiger. Wij zijn een open boek als het gaat om onze transparante dienstverlening. Hetzij in eigen beheer uitgevoerd of met aanvullende expertise in samenwerking met specialisten uit ons eigen – omvangrijke – netwerk.

Missie

Onze missie is nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen om deze direct te kunnen toepassen. Groeien in expertise staat boven groeien in omvang. Wij worden gelukkig als we samen met onze medewerkers en jou als partner het maximale kunnen halen uit de beschikbare (Microsoft) technologie. Wij doen wat we beloven. Bij Office in a Box geen verrassingen achteraf!

Wij hebben partnerships met onder andere onderstaande bedrijven.