Office in a Box

Ga je graag alleen op avontuur in de Himalaya? Of formeer je liever een team dat jou kan helpen de Mount Everest te bedwingen? Een team waarin elk lid zijn eigen kennis inbrengt! Office in a Box is een dynamische, no-nonsense IT-specialist die jou helpt bij je reis op weg naar de top. Samen met onze partners bundelen wij onze krachten voor jouw succes.

Gert-Jan Voogsgeerd
Gert-Jan Voogsgeerd
Gert-Jan is dé processen specialist bij Office in a Box. Voor hem is het een uitdaging om met de partner samen te bekijken hoe IT kan helpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren en daarmee efficiëntie en/of kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden. Dit doet hij veelal vanuit onze joint venture Benelux Group.

Hij is onder andere gespecialiseerd in Document management systemen en diverse Microsoft 365 producten. Daarnaast managed hij klant migratie trajecten van on-premise naar de Cloud.

Gert-Jan is erg ondernemend en houd van reizen. Hij is dan ook regelmatig met zijn vrouw en kinderen te vinden in mooiste landen van de wereld.

Sander van der Laan
Sander van der Laan
Sander is het technisch brein achter onze Cloud en Security oplossingen. Samen met de technische collega’s zorgt hij voor een optimaal functionerende omgevingen voor onze partners. Als consultant weet hij goed de wensen te vertalen naar oplossingen.

Bij Sander kun je terecht voor onder andere Microsoft Azure, My365, Microsoft 365 en de Security oplossingen van Microsoft en Sophos.

Sander is een ras echte Deventenaar waar hij met zijn vrouw en 2 dochters in het centrum woont, zodra de eerste sneeuwvlokken vallen in de alpen is hij zijn snowboard al aan het waxen om de witte poedervelden op te zoeken.

Michel Snitjer
Michel Snitjer
Voor alle Commerciële en licentie vraagstukken kan je bij Michel aankloppen.

Met zijn brede kennis kan hij de partners optimaal adviseren op het gebied van Document Management, Cloud computing, Security en licentie beheer.

Als echte levensgenieter is Michel gek op auto toertochten. Jaarlijks rijdt hij een rit door diverse Europese landen. Verder geniet hij als vader van zijn vier kinderen.

Nieuwsgierig naar de rest van ons team? Kom gerust een keer langs voor een bakje koffie en een rondleiding.