Everhard Gerritsen (algemeen directeur Morgo Folietechniek):

“Gewone dingen bijzonder goed doen”

Simpel gezegd zorgt Morgo Folietechniek voor de regenjas van een gebouw. Uiteraard doen wij veel meer dan dat; niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant van een gebouw. Van de wand tot het dak zorgt Morgo ervoor dat het vocht in de constructie eruit kan, en voorkomt de folie van Morgo dat vocht de constructie in komt.

Everhard Gerritsen is algemeen directeur van Morgo Folietechniek: “Als er bijvoorbeeld op een pand nog geen dakpannen liggen, voorkomt onze folie dat er vocht in een pand komt. Onze folie is waterkerend en afhankelijk van het type folie, is het bestand tegen UV-straling. Onze klanten bevinden zich in de gehele bedrijfskolom, van aannemer tot groothandel en van dakdekker tot de prefab industrie. Wij zijn marktleider en een klant, moet zich bij ons ook echt klant voelen. Wij hebben en denken in oplossingen en zijn vooral gespecialiseerd op trends en geloven in de toekomst van prefab bouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog steeds veel te weinig gebouwd wordt en ook dat er op een andere manier gebouwd moet worden. De woningen moeten kleiner en meer van deze tijds zijn. Denken vaak tegendraads; en zijn ook in de crisis gegroeid. Juist in die tijd konden wij onze toegevoegde waarde bewijzen en het verschil maken.”

Nuchterheid

“Wij doen geen bijzondere dingen, maar de dingen die we doen, doen we bijzonder goed. Het is een nuchterheid die wij ook zoeken bij onze partners. Ik verzamel mensen om mij heen waar ik 100% op kan bouwen. Office in a Box is onze IT-partner. Sander van der Laan is mijn adviseur. Hij begrijpt altijd prima wat ik wil: het liefst snel en bij voorkeur nu. Als Office in a Box met een advies komt, neem ik dat vrijwel altijd over. Niet dat zij cart blanche krijgen, maar ik heb het vertrouwen dat zij steeds met de beste oplossingen komen. Wij zijn op hun advies een paar maanden geleden overgestapt van een private cloud omgeving bij Office in a Box naar een Microsoft Virtual Desktop-omgeving gebaseerd op Microsoft Azure en Microsoft 365. Dat wij nu ook Microsoft Teams hebben is wellicht toeval, maar daar plukken wij juist in deze crisis de vruchten van.”

Rust

“Wij moeten ons op onze core business kunnen focussen. Dat kan alleen als alles daaromheen top is geregeld. Wij doen ons werk en OIAB doet hun werk. Ik verwacht ook niet anders. Zij hebben ook dezelfde filosofie als wij. Als ik Office in a Box bel, heb ik eigenlijk nooit het idee, dat er een echt probleem is. Je hebt het gevoel dat zij de kennis hebben! Zij hebben ook geen heel verhaal nodig om zich te bewijzen. Dat maakt voor mij Office in a Box wat Office in a Box is: gewone dingen bijzonder goed doen.”

Bedrijfsnaam: Morgo Folietechniek

Website: http://morgofolietechniek.nl

Branche: bouw