De tijd dat ICT het hulpje van uw boekhouder was, ligt al ver achter ons. ICT is met alle disciplines van uw organisatie verweven en onmisbaar voor een succesvolle ondernemersreis. Dat betekent ook dat ICT-dienstverleners een vernieuwingsslag moeten doorvoeren. Van uw inkoopbureau voor hardware en software, naar een ICT-partner die u in de volle breedte kan adviseren hoe u ICT kan laten werken voor uw organisatie. Office in a Box heeft die vernieuwingsslag gemaakt. Dit jaar staat de stip die wij op de horizon hebben gezet, een stukje dichterbij. Een aangepaste directie, binnenkort een nieuw pand en vandaag lanceren wij onze nieuwe website.

Office in a Box staat voor Twentse nuchterheid uit Deventer. Een gezonde no-nonsense organisatie met uitsluitend gespecialiseerde medewerkers. Als directie worden wij dagelijks gedreven door nieuwe ontwikkelingen die ondernemers helpen te groeien door gemakkelijk en veilig te werken. Geen klant is hetzelfde. Geen oplossing is hetzelfde. Geen advies is hetzelfde. We zijn vernieuwend, laagdrempelig en kleinschalig.

Office in a Box is dedicated partner van Microsoft. Inmiddels is Microsoft de grootste aanbieder van cloudoplossingen, met Microsoft Azure en Office 365 als paradepaardjes. Een van de voordelen van ons partnerschap met Microsoft is dat wij steeds als eerste een preview krijgen op nieuwe ontwikkelingen en nieuwe releases. Onze nieuwe focus resulteert in de groei van onze organisatie en in de groei van onze expertise.

Met onze nieuwe website willen wij graag onze visie benadrukken: op zoek naar partners om samen ‘de Mount Everest te bedwingen’. Dat geeft ons dagelijks nieuwe energie. Naast de informatie die u op onze website ziet, gaan wij maandelijks bloggen over voor u relevante ontwikkelingen. Wij gaan er vanuit dat deze blogs interessant genoeg zijn om ons te volgen. We willen het echter graag samen doen. Dus heeft u idee├źn over interessante onderwerpen? Laat het ons weten!

Gert-Jan Voogsgeerd, Sander van der Laan en Michel Snitjer