Vanaf verschillende devices veilig kunnen inloggen en tijd en plaats onafhankelijk kunnen werken? Werken in de cloud is eigenlijk niet meer weg te denken. Het geeft medewerkers de vrijheid om veilig en flexibel te werken. Thuis, onderweg en op kantoor. Flexibel betekent bijvoorbeeld dat medewerkers overdag wat meer tijd kunnen doorbrengen met hun kinderen en ‘s avonds als ze op bed liggen nog wat kunnen werken.

Microsoft 365 is dé cloudoplossing van Microsoft en biedt buiten apps als Word en Excel krachtige diensten en professionele e-mail. Met Microsoft 365 wordt maken, delen en samenwerken overal mogelijk, op elk apparaat. Mede door de omvang van de cloud beschikt Microsoft over een omvangrijk investeringsbudget. Microsoft 365 kan daardoor gebruik maken van de maximaal beveiligde databases van Microsoft, met state of the art security software. Een zekerheid die niet te vergelijken is met het beveiligen van eigen on premise servers.

Eenmaal per maand zitten wij om de tafel met Microsoft om trends te bespreken en vragen van onze klanten voor te leggen. Mede dankzij onze nuchterheid lopen wij voorop met producten zoals virtual desktop: de opvolger van remote desktop. Naast onze uitgebreide dienstverlening kun je nu ook gebruik maken van ons eigen product My Office 365 (my365.nl).

My Office 365 heeft verschillende smaken die samen een uitgebreid menu kunnen vormen van de unieke hosted dienst die Microsoft 365 Business biedt. Samen met ons E3- en E5-plan biedt het jouw organisatie bijvoorbeeld de mogelijkheid om Microsoft Teams te gebruiken als volwaardige telefooncentrale in de ‘cloud’. Door het toevoegen van de Microsoft 365-licentie beschik je over fundamentele gesprekscontrole-taken zoals: het plaatsen en ontvangen van telefoon-oproepen, het intern of extern doorverbinden van gesprekken (met of zonder aankondiging), het gesprek in de wacht zetten enzovoort. Jouw bedrijfstelefooncentrale wordt daardoor overbodig. Kortom: My Office 365 breidt de mogelijkheden van Microsoft 365 uit en versterkt de waarde van Microsoft 365.

Wil jij weten waarom My Office 365 een logische toevoeging aan Microsoft 365 is? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag weten welke smaken wij voor jou op het menu hebben staan. Een mooie combinatie van Microsoft 365 producten en onze ondersteunende diensten.

Gert-Jan Voogsgeerd, Sander van der Laan en Michel Snitjer