Arjen Vels, algemeen directeur Pactum Installatietechniek:

“Iedere dag kunnen wij probleemloos werken”

Pactum Installatietechniek is een modern installatiebedrijf dat al bijna negentig jaar de sfeer van een familiebedrijf uitstraalt. Hoewel de huidige directie geen familie van de oprichter is, zijn ze trots op de sporen die Pactum in bijna een eeuw heeft achtergelaten. Arjen Vels is algemeen directeur van Pactum. Hij legt uit waar Pactum voor staat.

“Qua zakelijke opvattingen en bedrijfscultuur voldoen wij aan het begrip van een familiebedrijf. Wij doen alles aan installaties in huizen en gebouwen. Wij beheersen alle disciplines: van koeling tot verwarming en van de riolering onder de grond tot aan het aanleggen van zonnepanelen op het dak. Daarnaast hebben wij een professioneel serviceapparaat dat dag en nacht klaar staat om storingen en calamiteiten op te lossen. Wij hebben geen afdelingen op disciplines maar op klantsoort. Om die reden hebben wij veel multidisciplinaire monteurs in dienst en leiden onze medewerkers vaak zelf op. Op dit moment hebben wij circa 75 medewerkers in dienst. Wij onderscheiden ons doordat wij de geborgenheid hebben van een klein bedrijf terwijl wij qua omvang vrijwel alle disciplines aan kunnen en technisch op alle fronten mee kunnen. Dat zorgt voor een enorme gebondenheid met onze klanten.”

Duurzaam en slim

“De huidige trend is het verduurzamen van alle woningen en gebouwen. Verduurzaming houdt onder andere in dat wij installaties slimmer maken. Veel installaties worden ook geëlektrificeerd. Duurzaamheid is voor ons als bedrijf ook belangrijk. Wij wekken elektriciteit op uit zonne-energie en rijden, daar waar mogelijk,   met elektrische (bedrijfs)auto’s. We hebben ook een eigen batterijsysteem die is aangesloten op een computer die precies aangeeft wanneer we energie van het net moeten halen of eigen geproduceerde elektra moeten gebruiken. Ook moment van het laden van het wagenpark is hier aan verbonden”

ICT-partner

“Office in a box is al jaren onze ICT-partner. Het is een nuchter en slim bedrijf dat weet wat belangrijk is als ICT-partner. De afgelopen jaren hebben zij ons geholpen bij het zetten van belangrijke stappen voorwaarts in onze ICT. Ze staan altijd voor ons klaar en komen vaak met slimme oplossingen. Ze geven ons ook het gevoel dat wij een belangrijke klant voor hun zijn. We zijn zeer tevreden hoe zij ons online platform hebben opgezet en onze werkplekken op de zaak onderhouden. Iedere dag kunnen wij probleemloos werken. Office in a box heeft dezelfde filosofie als wij: een enorme betrokkenheid bij hun klanten. Het is voor hen geen extra inspanning, het is hoe zij zijn.”

Bedrijfsnaam: Pactum Installatietechniek

Website: https://pactum.nl/

Branche: Installatietechniek