Veiligheid van gegevens gegarandeerd

Verkoopakten. Testamenten. Samenlevingsovereenkomsten. Eigendomsakten en meer. Bij Notaris Brummelhuis werken ze dagelijks met vertrouwelijke gegevens. Hoe kunnen ze de veiligheid van deze informatie waarborgen? Zowel in het belang van hun klanten, als die van henzelf en andere betrokken partijen? Office in a Box bood een passende oplossing.

Notaris Brummelhuis, gevestigd in Deventer, is een notariskantoor in de breedste zin van het woord. De focus ligt echter op ondernemingsrecht. En dat varieert van advies over de oprichting van een bv en samenwerkingsovereenkomsten tot een statutenwijziging en het oprichten van een vereniging.

Wensen vanuit Notaris Brummelhuis:
• Gegarandeerde veiligheid van vertrouwelijke gegevens
• Flexibiliteit
• 24/7 beschikbaar en bereikbaar

Jan Hein Brummelhuis,, notaris en eigenaar:
,,Onze systemen moeten gewoon werken. Daar willen we ons geen zorgen over hoeven maken. En hoe gebruiksvriendelijker hoe beter. Voor ons als notariskantoor is privacy van onze klanten een voorwaarde. Wij moeten ze de garantie geven dat er vertrouwelijk met hun persoonlijke en zakelijke gegevens wordt omgegaan. Office in a Box garandeert die privacy.”

In de private cloud
Voor een vast bedrag per maand werkt Notaris Brummelhuis in de cloud. De private cloud wel te verstaan. Dat voelde voor Jan Hein Brummelhuis ‘betrouwbaarder dan de gewone cloud want je deelt niets met andere organisaties’. Het werken in de private cloud heeft daarnaast als voordeel dat het eenvoudig aan te passen is aan het aantal werkplekken. Daarbij kan er overal en altijd ingelogd worden, waar ook ter wereld. En die flexibiliteit was een voorwaarde.

VoIP
Wat betreft telefonie, is het notariskantoor voorzien van VoIP. Ook dit betekent flexibiliteit. Dat er iemand altijd op kantoor moet zijn, is verleden tijd. De mensen van Notaris Brummelhuis zijn altijd en overal bereikbaar.

Waarom gekozen voor Office in a Box?
,,Office in a Box is een flexibel bedrijf. Ze komen hun afspraken na en ze communiceren duidelijk. Daarnaast werken ze snel. In één dag hebben ze onze werkplekken en telefonie overgezet. Ook hebben ze de overstap goed gecommuniceerd met onze softwareleverancier. Belangrijk aangezien we werken met een specifieke notariële software. Zij waarborgen de veiligheid van onze data, dat voelt vertrouwd.”