Wist je dat Microsoft niet verantwoordelijk is voor jouw date in OneDrive of Outlook 365? Dat ben je namelijk zelf.

Vraag een gemiddelde Office 365-gebruiker of hij volledige controle heeft over alle Office 365-data. De kans is groot dat het antwoord ‘Ja, natuurlijk’ is, helaas is dit maar het halve verhaal.

Want wat gebeurt er met deze data als je het overschrijft of verwijdert, of wanneer het besmet is door een virus of ransomware. De mogelijkheden voor een restore zijn beperkt, een herstelactie kan een probleem worden.

De online back-up van Acronis biedt optimale bescherming van al je kritische data op al je apparaten. Data is nooit meer verloren door synchronisatie fouten, het overschrijven van data, brand of diefstal. Je bent niet meer alleen afhankelijk van Microsoft, je kunt ook via Acronis bij je bestanden en email

Met de “Backup & Protect” versie is het niet meer nodig om een aparte antivirus software aan te schaffen, dit is onderdeel van dezelfde Acronis software.

Aan de slag

Direct aan de slag met een Cloud Backup oplossing, gratis 30 dagen testen of eerst wat meer weten, je kunt ons bellen op 0570 546587 of mailen naar sales@oiab.nl. We horen graag hoe we je verder kunnen helpen.