Wist u dat Microsoft niet verantwoordelijk is voor uw data in OneDrive of Outlook 365? Dat bent u namelijk zelf! Vraag een gemiddelde Office 365-gebruiker echter of hij volledige controle heeft over alle Office 365-data, dan is de kans groot dat het antwoord ‘Ja, natuurlijk’ is. Helaas is dit maar het halve verhaal. Want wat gebeurt er met uw data als u deze overschrijft of verwijdert? Of wanneer deze besmet wordt door een virus of ransomware? De mogelijkheden voor een restore zijn dan beperkt en een herstelactie kan een groot probleem worden. Wat dan?

De online back-up van Acronis biedt optimale bescherming van al uw kritische data op al uw apparaten. Data gaat nooit meer verloren door synchronisatie fouten, het overschrijven van data, brand of diefstal. U bent dus niet meer alleen afhankelijk van Microsoft! Met de “Backup & Protect” versie is het ook niet meer nodig om een aparte antivirus software aan te schaffen, deze is onderdeel van dezelfde Acronis software. Het enige dat u hoeft te doen, is verbinding maken met de Acronis Management Server, die is geïnstalleerd in de Acronis Cloud.

Voordelen

Met Acronis beschermt u uw hele bedrijf met een complete en betrouwbare back-up van uw hele systeem, bestanden of gegevens. U bewaart back-ups op verschillende opslagapparaten, waaronder lokale schijven, netwerkopslag en in de cloud. U herstelt eenvoudig een volledige back-up of geselecteerde bestanden, mappen, items en applicaties. En ten slotte verhoogt u de beschikbaarheid van gebruikersservices door uw Office 365-mailboxen en Microsoft Azure VM’s te beschermen.

Universeel en direct herstel

Garandeer herstel na een ramp en behoud de controle over de gegevenslocatie door back-ups op te slaan in een van de veilige en betrouwbare Acronis Cloud-datacenters. Verminder RTO’s van individuele systemen en versnel granulair herstel met ondersteuning van elke lokale en netwerkgebaseerde schijfopslag, zonder dat er back-up- of mediaservers nodig zijn. Minimaliseer dure uitvaltijd door Windows- en Linux-systemen te herstellen naar ongelijke hardware, inclusief bare-metal fysieke-, virtuele- of cloudomgevingen. Reduceer RTO’s tot slechts enkele seconden door uw Windows- of Linux-back-up rechtstreeks vanuit de opslag te starten als een VMware-VM; op deze manier is er dus geen gegevensverplaatsing vereist.

Aan de slag

Direct aan de slag met een cloud backup-oplossing van Acronis? Gratis 30 dagen testen of eerst wat meer weten? U kunt ons bellen op 0570 546587 of mailen naar sales@oiab.nl. We horen graag hoe we u verder kunnen helpen.

Gert-Jan Voogsgeerd, Sander van der Laan en Michel Snitjer